More


  Accident cu TREI maşini pe drumul Satu Mare-Baia Mare

  - Advertisement -

  accident-tautii-magheraus-1

  Pe drumul național 1C Baia Mare – Satu Mare, în localitatea Tăuții Măgheruș, a avut loc un grav accident de circulație, soldat cu o victimă și trei mașini avariate.

  Șoferul unui autoturism VW s-a angajat în depășirea unui autoturism Audi A6, care circula în același sens. Șoferul ar fi observat că din sens opus se apropie un autoturism și în acel moment ar fi tras de volan dreapta, intrând în coliziune cu autoturismul A6, pe care-l depășea. VW-ul s-a răsturnat, a rupt un podeț și s-a oprit într-un autoturism Peugeot care era parcat regulamentar pe podețul rupt.

  În urma impactului, șoferul VW-ului a suferit leziuni corporale, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la Spital. Până să ajungă echipajul medical, un echipaj al Ambulanței i-a acordat primul ajutor. Șoferul Audi-ului și mama acestuia nu au fost răniți, însă erau speriați. Cele trei autoturisme au fost avariate.

  accident-tautii-magheraus-2

  Traficul rutier în zona s-a desfășurat cu mare dificultate, fiind dirijat de polițiștii din Tăuții Măgherăuș și cei de la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș.

  accident-tautii-magheraus-3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img