More


  Mai multe motive pentru demisia Liviei Stanciu

  - Advertisement -

  Multe voci importante din România încep, încet, dar sigur, să ceară demisia Liviei Stanciu din fruntea Înaltei Curți de Casație şi Justiție. Fiecare pentru motive diferite, poate chiar personale. Dar, dacă adunăm argumentele, putem observa faptul că “doamna de fier” a justiției române are o mare problemă de credibilitate și moralitate. Despre ce este vorba? Livia Stanciu nu și-a achitat o datorie financiară față de o cunoștință de a ei, mai mult a refuzat să-i dea banii înapoi o lungă perioadă de timp.

  Și pentru că doamna respectivă, Mariana Rarinca, a îndrăznit să forțeze recuperarea banilor, Livia Stanciu, a formulat o plângere penală împotriva acesteia, pentru șantaj. Pentru faptul că s-a pus cu cine nu trebuia: doamna Rarinca a fost arestată preventiv și ținută la beci timp de 6 luni. Însă niște judecători curajoși de la Curtea de Apel (pentru că totuși justiția este independentă), au decis că Mariana Rarinca este nevinovată. Adică a fost ținută, jumătate de an, la pârnaie fără să aibă vreo vină. Singura vină: și-a cerut drepturile cuvenite de la persoana nepotrivită.

  Dacă ar fi avut de încasat datorii de la oricine din țara asta, cu excepția Liviei Stanciu, ea și-ar fi recuperat banii fără probleme. Orice instanță din țara asta îi putea face dreptate. Dar mai greu să obții dreptatea de la cine împarte dreptatea în România. Acum, pentru că există persoane publice (Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban) care îi cer demisia Liviei Stanciu, cică este afectată independența justiției! Câinii săi de pază se zbat să-i apere reputația târâtă în noroi a Liviei Stanciu.

  Cine mai poate crede că această doamnă, care a băgat la pârnaie persoana care a împrumutat-o cu bani, mai poate prezenta o garanție pentru independența justiției în România?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img