More


  Autobuze “NOI” second-hand la Transurban. Zeci de noi AUTOMATE de bilete şi zeci de STAŢII moderne

  - Advertisement -

  12

  Conducerea Transurban, prin directorul Ionuţ Bujor, le promite sătmărenilor că în următoarea perioadă flota de autobuze se va moderniza, în acest sens fiind achiziţionate de către Primăria Satu Mare un număr de şase autobuze second-hand, dar în stare foarte bună de funcţionare.

  “Acum are loc licitaţia pentru achiziţionarea a unui număr de şase autobuze second-hand, iar după ce vor ajunge în doaterea Transurban urmează să scoatem din uz cele mai vechi şase autobuze. Primăria Satu Mare este cea care suportă contravaloarea achiziţiei, întrucât noi, ca şi societate, nu dispunem de fonduri în acest sens. Suntem conştienţi că în acest moment confortul călătorilor este afectat, dar din punct de vedere al siguranţei călătorilor actualele 43 de mijloace de transport corespund normelor în vigoare”, a spus Ionuţ Bujor.

  10

  De asemenea, se vor monta în următoarea perioadă un număr de 23 de staţii de autobuz acoperite, respectiv un număr de 20 de automate de bilete, astfel încât să fie înlocuite vechile automate care sunt uzate atât fizic cât şi moral.

  “Urmează să se monteze 23 de noi staţii de autobuz moderne, acoperite, şi 20 de automate de bilete. Ştim că actualele automate de bilete dau rateuri. Primăria Satu Mare este cea care susţine şi această investiţie. Din câte ştiu, licitaţia a fost finalizată în luna iulie, iar acum urmează să ajungă staţiile de autobuz şi automatele de bilete. Cred că în următoarea lună acestea vor fi instalate”, a mai spus Ionuţ Bujor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img