More


  Beţivii fac legea în trafic

  =

  beat

  Chiar dacă legea românească interzice cu desăvârşire urcatul la volan după ce s-au consumat băuturi alcoolice, mai sunt unii sătmăreni care ignoră acest aspect. Doi dintre aceştia au fost depistaţi de poliţiştii sătmăreni aflându-se la volan cu alcoolemii mari.

  Poliţiştii oraşului Ardud l-au identificat vineri seara în trafic pe C. Dorel, în vârstă de 60 ani, din Ardud, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe strada A. Iancu din localitate, având o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool în aerul expirat. Susnumitul a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
  Tot în aceeaşi seară, lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică, împreună cu lucrătorii SPF Tarna Mare, l-au identificat pe D. Vasile, de 65 ani, din Batarci, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe raza localităţii, având o alcoolemie de 1,15mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Negreşti Oaş în vederea recoltării de probe biologice de sânge. Cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  De asemenea, tot în trafic a fost depistat şi I. Cornel, de 37 ani, cu domiciliul în localitatea Boineşti, în timp ce conducea autovehiculul marca Volkswagen pe strada principală din localitate având valabilitatea numerelor expirată din data de 29 mai. Şi acesta s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img