More


  Comunele Căpleni şi Botiz îmbracă straie de sărbătoare

  =

  PROCONSUL-POZA_GRUP

  În comuna Căpleni va avea loc azi o nouă ediţie a Festivalului Mlaştinii. Manifestarea va fi organizată pe terenul de fotbal din comună.

  Deschiderea oficială va avea loc la ora 15.00. La manifestări vor participa delegaţii din cele trei localităţi din Ungaria înfrăţite cu Căpleniul: Tát, Taktaszada şi Napkor, respectiv din localitatea Imely din Slovacia, cu care urmează să se înfrăţească. Programul artistic va fi susţinut de trupe şi artişti locali. Echipe de gospodine din Urziceni, Cămin, Foieni şi Căpleni vor găti ştrudel. De asemenea, va fi gătit un bograci gigant , de 600 de litri.

  La Botiz va avea loc duminică o nouă ediţie a Zilelor Comunei. Invitaţii vor fi primiţi la ora 10.45 la Primărie. Precedaţi de majorete şi fanfară, gazdele şi oaspeţii lor se vor deplasa la Monumentul Eroilor, unde vor avea loc depuneri de coroane. Deschiderea oficială va avea loc la ora 11.00, discursurile oficialităţilor fiind urmate de premierea cuplurilor care aniversează în acest an 50 de ani de căsnicie. Seara va avea loc tradiţionalul concurs Miss Botiz 2015. Începând cu ora 22.00, va avea loc concertul artistului Balazs Pali din Ungaria.

  Recitalul trupei Proconsul va începe la ora 23.00.

  Ediţia din acest an a Zilei Botizului se va încheia la miezul nopţii, cu tradiţionalul foc de artificii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img