More


  Electrica Distribuție Transilvania Nord, câştigătoarea Trofeului Electricianului 2015

  =

  electrica

  Competiţia de tradiţie în domeniul distribuţiei energiei electrice, Trofeul Electricianului, şi-a desemnat câştigătorii. Anul acesta, primul loc a fost adjudecat de Filiala Electrica Distribuţie Transilvania Nord. La competiție au participat 72 de electricieni, angajați ai celor mai importante șapte companii din domeniu.


  Gazda fazei naţionale a concursului profesional a fost CEZ Oltenia, evenimentul desfășurându-se la Piteşti, în perioada 13-17 iulie. Câştigătorii au fost desemnaţi pe baza rezultatelor obţinute la probele teoretice, practice (electrician PRAM, electrician exploatare reţele, electrician exploatare staţii, electrician măsură), dar şi a probei cu publicul, susţinută în faţa unei audienţe.
  Podiumul a fost adjudecat în întregime de filialele Electrica SA: locul II – Electrica Distribuţie Muntenia Nord şi locul III – Electrica Distribuţie Transilvania Sud. “Ne bucură succesul obţinut la trofeu şi ne motivează, totodată, să perseverăm în încercarea de a deveni din ce în ce mai buni profesional, într-un domeniu în perpetuă schimbare, cum este cel energetic. Colegii mei au demonstrat că sunt profesionişti care pot concura la cel mai înalt nivel. Îi felicit şi pe ceilalți câştigători şi îmi doresc ca această competiţie să continue şi în anii următori, pentru a consolida spiritul de echipă şi valorile promovate de Electrica SA”, a declarat Emil Merdan, director general Filiala Electrica Distribuţie Transilvania Nord.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img