More

    Eveniment cultural şi caritabil la Carei

    afis

    Preşedintele Asociației “Werding Hoffman”, Robert Veres, respectiv Daniel Ţole, ambasador al asociației ce reprezintă interesele bolnavilor de sindromul Werding Hoffman sau alte afecțiuni ale sistemului locomotor din Carei şi din toată ţara organizează un eveniment cultural caritabil “Diferiți și totuși egali”.
    În cadrul evenimentului, pe lângă momentul artistic susținut de soliștii cercului de muzică ușoară de la Centrul Cultural Carei, acompaniați de prof. Szűcs József, va fi lansată cartea “Dincolo de aparențe” – biografia lui Robert Veres, autor Daniel Țole. Toți banii strânși din vânzarea cărții și din donații vor fi oferiți asociației “Werding Hoffman”, pentru construirea unei tabere speciale pentru tinerii cu dizabilități din România.

    Evenimentul se va desfășura duminică, de la ora 19.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei și va fi moderat de Bogdan Georgescu. Totodată, în cadrul acestei manifestări, va avea loc și vernisajul expoziției realizate de Bernard Naghi intitulată “Privirile sufletelor”, care cuprinde fotografii tip portret cu voluntarii și membrii asociației. Evenimentul este organizat de Asociația “Werding Hoffman”, cu sprijinul Direcției de Cultură Carei. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile din sală.
    Bogdan Tulbure

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE