More


  “Găinarii” dau lovitură după lovitură

  - Advertisement -

  furt

  În judeţul Satu Mare s-a ajuns să se fure aproape orice. De la poşete, portofele şi telefoane mobile, până la uşi de acces metalice sau stâlpii din vii şi grădini. Poliţiştii fac faţă tot mai greu puhoiului de “găinării”, fenomen ce pare să se agraveze de la o lună la alta.

  Femeie deposedată de telefonul mobil
  În cursul zilei de vineri, la orele 08.30, numita Delia M., din localitatea Mediesu Aurit, judeţul Satu Mare, a sesizat poliţiştii din localitate despre faptul că în seara zilei de 02.07.2015, în jurul orelor 21. 00, în timp ce se afla la locul de muncă, i-a fost sustras telefonul mobil marca SAMSUNG, în valoare de 400 lei, de către numitul Florin B., telefon pe care ulterior l-a recuperat de la acesta. Poliţiştii l-au identificat pe tânărul în vârstă de 19 ani, care este bănuit de comiterea faptei şi au înregistrat lucrare penală pentru savarşirea infracţiunii de furt.

  Se fură şi porţile metalice
  Tot vineri, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au identificat trei persoane de sex masculin bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt, la data de 02 iulie 2015. Numitii Csaba K., Romulus K. şi Mark L. prin demontare ar fi sustras poarta metalică de acces, în curtea unui imobil situat pe strada Ilarie Chendi, din municipiul Satu Mare, cauzând un prejudiciu de 200 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează a fi restituit persoanei păgubite. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  Atenţie la poşete
  Sâmbătă, la orele 18.40, poliţiştii din Carei au fost sesizați prin SNAU 112, de către o femeie, în vârstă de 35 de ani, despre faptul că în timp ce se afla în fața unui hypermarket situat pe raza municipiului Carei, persoane necunoscute i-ar fi sustras poșeta. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către oamenii legii au fost identificate două persoane bănuite de comiterea faptei sesizate. Este vorba despre doi tineri, de 17 şi respectiv 18 ani, care profitând de neatenţia femeii i-au sustras poşeta în care se aflau documente personale, telefonul mobil şi suma de 150 lei. Prejudiciul cauzat este de 300 lei, acesta fiind recuperat integral. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img