More


  Judecătorul Mihai Ciorcaş este noul vicepreședinte al Tribunalului Satu Mare

  =

  ciorcas

  Judecătorul Mihai Ciorcaş a fost învestit miercuri în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare prin Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Durata mandatului său în această funcţie este de trei ani.

  Rezultatele concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea, au fost organizate în perioada 27 martie-24 iunie 2015 şi au fost validate printr-o hotărâre a plenului CSM în 30 iunie. Funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Satu Mare a devenit vacantă din 1 ianuarie 2015, când a încetat mandatul judecătoarei Nilda Preda Târnoveanu.

  Mihai Ciorcaş este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest Oradea promoţia 1999.

  În acelaşi an, a fost admis în magistratură, iar după absolvirea Institutului Naţional al Magistraturii, începând din septembrie 2000, a activat ca procuror stagiar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În 2002 a fost numit judecător la Judecătoria Satu Mare. În anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare, în cadrul Secţiei Penale. În perioada 2007-2009, Ciorcaş a fost detaşat în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în funcţia de director al Penitenciarului Satu Mare. Din mai 2009 a revenit în magistratură, ca judecător la Secţia Penală a Tribunalului Satu Mare. În aprilie 2012 a fost numit preşedinte al Secţiei Penale a Tribunalului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img