More


  MORŢII din ACCIDENTUL de la Ciuperceni erau UCRAINENI

  =

  2

  Azi dimineaţă, în jurul orei 05.00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Ciuperceni, judeţul Satu Mare.
  Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că Daniel Z. a condus autoturismul marca Volkswagen, înmatriculat în Belgia, iar pe fondul circulaţiei pe sensul opus a intrat în coliziune cu autoturismul marca Daewoo, înmatriculat în Ucraina şi condus de Bolodymyr S.,de 25 de ani.
  În urma evenimentului a rezultat decesul a 3 persoane, respectiv Bolodymyr S., Ivan C. şi Oleksandr B., din autoturismul marca Daewoo şi rănirea a 4 persoane,respectiv Daniel Z, Florin B. şi Robert B., care se aflau în autoturismul marca Volkswagen şi Andrii P. pasager în autoturismul marca Daewoo.
  Cele trei persoane decedate erau cetăţeni ucrainieni.
  Conducătorului autoturismului marca Volskwagen, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
  În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img