Mulţumiri tuturor celor implicaţi în organizarea Zilelor Județului

govor-stef

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în buna organizare şi desfăşurare a celei de-a treia ediţii a Zilelor Judeţului. Reproducem integral comunicatul de presă remis redacţiei:

Judeţul Satu Mare și Consiliul Județean au organizat în perioada 26-28 iunie 2015 cea de a treia ediție a ZILELOR JUDEȚULUI SATU MARE. Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări, care s-au bucurat de un număr foarte mare de participanți.

Pe această cale doresc să mulțumesc primarilor și reprezentanților localităților din județul Satu Mare care au prezentat obiceiurile, tradițiile, portul tradițional, produsele gastronomice și cultura zonei într-un mod exemplar la standurile și scena amenajate în Piața Libertății.

Mulțumesc tuturor interpreților muzicii româneşti şi din străinătate, de toate genurile: rock, dance, folk, populară şi clasică, care au delectat auzul publicului în cel mai plăcut mod în cele trei zile.

Mulțumesc sponsorilor: Golden Brau, Coca-Cola, Draxlmaier, Gama&Gama, Nova Oaș, Poszet, Polipol, Zoli Husi, Barta Ati, Ferma El Greco, Primalact și Zile și Nopți.

Mulțumesc partenerilor media pentru promovarea județului și a evenimentului: Actualitatea Sătmăreană, Anchete Online, Buletin de Carei, City Radio, Duna TV, Friss Újság, Gazeta de Nord-Vest, Informația Zilei, Inter Regio News, ITV, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, KISS FM, MAGIC FM, Nord Vest TV, Piața Sătmăreană, PortalSM.ro, PRO FM, PRO TV, Radio Transilvania, Sătmăreanul.net, Sătmarul, Satu Mare News, Satu Mare Online, szatmár.ro, TV1 Satu Mare și Vocea Transilvaniei.
Mulțumesc tuturor angajaților Consiliului Județean din aparatul propriu și din instituțiile subordonate implicați de-a lungul procesului de organizare și în timpul evenimentului. De asemenea, salut prezența pe toată durata evenimentului a Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Someș” Satu Mare, Poliției Locale, Poliției Municipale Satu Mare, Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare, Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, Crucea Roșie pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor.

Mulțumesc Asociației Județene a Crescătorilor și Deținătorilor de Cai Satu Mare, Asociației Județene a Crescătorilor de Bovine “Genetica” Satu Mare, Asociației Județene a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Satu Mare, Asociației de Salvări Speciale Multisalva Satu Mare, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare și tuturor cluburilor sportive participante pentru demonstrațiile oferite.

Mulțumesc Instituției Prefectului Județului Satu Mare, Primăriei Municipiului Satu Mare, Apaserv, Direcția pentru Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor pentru că au fost alături de noi.

Mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri pentru implicare, domnului Mureșan Florin, echipelor de jurizare a concursurilor Miss Județul Satu Mare și Festivalul Mămăligii, fanfarei și echipei de majorete Căpleni, S.C. Palat Jud, S.C. Art Tradition Production S.R.L., S.C. Erlux S.R.L., S.C. BI AS GROUP S.R.L.

Evenimentul se doreşte a fi o bună oportunitate de promovare turistică, culturală şi economică a judeţului, a multiculturalităţii, fiind o îmbinare armonioasă între tradiţii, cultură, gastronomie, produse tradiţionale, istorie şi voie bună. Este un eveniment adresat tuturor locuitorilor judeţului de o înaltă ţinută.

Ziua Judeţului a fost stabilită pe data de 24 iunie, când se sărbătorește și “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, protectorul judeţului Satu Mare.

Cu stimă,
Conducerea Consiliului Județean Satu Mare
Președinte Adrian Ștef
Vicepreședinți Mircea Govor și Rudolf Rield

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Vanzari

SC Agromec Foieni SA, vinde : 2 buc Tractor U445, Plug PP3X30, Tocator mecanic sfecla furajera mare. Tel:0745012920

INVESTIȚIE. Sătmarul, LEGAT la AUTOSTRĂZILE EUROPEI. Drum EXPRES la Satu Mare

Județul și municipiul Satu Mare vor avea acces rapid la autostrăzile Europei, iar sătmăreni vor putea ajunge în scurt timp în cel puțin trei...

Cum poți scăpa cel mai ușor și elegant de unul care “îți stă în gât”?!?

Mare sărbătoare și îngâmfarea maximă pe viitorul candidat la CJ din partea PNL! Și-a aunțat marea victorie și faptul că e liderul de facto...

“Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe premierul Ludovic Orban, spunând că acesta a profitat de pandemie...

Cozmin Guşă, mesaj pentru Ludovic Orban: “Românii vă consideră mai corupţi decât guvernările PSDragnea”

Cozmin Guşă a comentat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Analistul politic a tras cinci concluzii,...