More


  Pompierii sătmăreni au fost la înălţime

  =

  pompi

  Echipajele de pompieri ale Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Bârsău şi a Serviciului privat pentru Situaţii de Urgenţă “Unio” au obţinut primul loc la categoriile la care au participat la etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. Competiţia a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, în intervalul  9 – 10 iulie, în municipiul Oradea.


  Pentru participarea la concurs, loturile serviciilor voluntare şi private au avut în componenţă: un antrenor (şeful serviciului), opt concurenţi şi două rezerve. Concurenţii trebuiau să aibă calitatea de angajat sau voluntar în serviciul pentru care concurează.
  La concurs au participat şapte echipe ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi şapte ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă din judeţele Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş.
  De-a lungul celor trei probe de concurs (“Ştafeta 4X100 metri”, “Pista de îndemânare şi viteză” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie”), parcurse într-o atmosferă de competitivitate ridicată şi fairplay,  membrii echipelor noastre au făcut o adevărată demonstraţie de dibăcie, implicare şi profesionalism.
  La finalul celor trei probe, rezultatele obţinute de competitori s-au concretizat în locul unu pentru SVSU Bârsou la categoria servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă şi locul unu pentru SPSU Unio, la categoria servicii private pentru situaţii de urgenţă.
  Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, la care au fost prezenţi reprezentantul Instituţiei Prefectului judeţului Bihor, ing. Florin Băran şi inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana”, general de brigadă dr. Ioan Baş, care le-au  înmânat diplomele şi premiile învingătorilor.
  Conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al Judeţului Satu Mare le sunt recunoscători, adresându-le pe această cale felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută prin câştigarea locului fruntaş şi pentru spiritul de fairplay de care au dat dovadă, nu în ultimul rând dorindu-le succes pentru următoarea etapă, reprezentând faza naţională.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img