More


  Promovabilitate de 32% la titularizare în judeţ

  =

  titularizare

  Rezultatele la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2015, au fost făcute publice. Astfel, din cei 309 candidaţi care au susţinut proba scrisă a examenului, pentru doi candidaţi lucrările au fost anulate pentru că au scris un nume propriu în lucrare, respectiv un număr de 307 candidaţi au fost notaţi.

  Pe tranşe de note, 99 dintre candidaţi, 32,24%, au obţinut note mai mari de 7, adică pot ocupa un post titularizabil, în timp ce 116 candidaţi – 37,8% au obţinut note între 5 şi 7, adică pot ocupa un post de suplinitor. Cei 92 de candidaţi – 30%, care au obţinut note mai mici de cinci nu vor putea ocupa niciun post în învăţământ.

  Candidaţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii la inspectoratul şcolar, azi în intervalul orar 8-15. Rezultatele finale se vor afişa în data de 24 iulie 2015. Candidaţii care au obţinut nota minim 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă se pot titulariza în condiţiile în care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidaţii care au obţinut nota minim 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2015 – 2016.
  Florin Dura



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img