More


  Smiley şi Delia, capete de afiş la Festivalul „Zestrea Oaşului”

  =

  fedorca

  După o lungă perioadă de consultare on-line, unde negreştenii au avut posibilitatea să decidă, organizatorii Festivalului „Zestrea Oaşului” de la Negreşti-Oaş, care se va desfăşura în perioada 15-16 august, au hotărât. Astfel, cap de afiş în ceea ce priveşte muzica uşoară sunt Smiley şi Delia, iar în ceea ce priveşte muzica populară vor fi invitaţi Dumitru Fărcaş şi Ansamblul „Dor Transilvan”.

  Bineînţeles, nu vor lipsi nici artiştii locali, iar în cadrul festivalului vor fi organizate o serie de activităţi sportive şi culturale. „Ne dorim o sărbătoare a oraşului în care toţi negreştenii să se simtă bine. În acest an împlinim 50 de ani de când Negreşti-Oaş a fost declarat oraş şi vrem ca fiecare negreştean să se simtă bine cu ocazia Festivalului”, a arătat primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

  Programul nu a fost definitivat în totalitate, dar acest lucru va fi realizat în cel mai scurt timp posibil şi va fi dat publicităţii astfel încât toţi negreştenii, fie ei din ţară sau din străinătate, să-l afle.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img