More


  Ştrandul, refugiu din faţa caniculei

  =

  IMG_0411

  Ştrandul Nord Vest Termal Park a fost arhiplin în week-end. Sătmărenii au ales să se refugieze din faţa caniculei în cele şapte bazine ale ştrandului. Bazinele au fost pline de sătmărenii veniţi să-şi petreacă într-un mod cât mai agreabil sfârşitul de săptămână. Dacă cei mai în vârstă au ales să beneficieze de proprietăţile curative ale apei termale, cei tineri au preferat să înoate şi să sară în bazinele de înot. Având în vedere temepraturile ridicate care se anunţă în perioada următoare, numărul celor care vin la ştrand va rămâne în continuare ridicat.

  IMG_0414

  Condiţii excelente, clienţi mulţumiţi
  Ştrandul a fost arhiplin şi în acest week-end. Sătmărenii şi nu numai aleg să vină aici datorită bazinelor curate, bine întreţinută. De asemenea, spaţiul verde şi locurile de joacă pentru copii constituie alte puncte de atracţie în ochii sătmărenilor.

  IMG_0418

  Ştrandul dispune de şapte bazine, atât cu apă rece cât şi cu apă termală, astfel încât toată lumea este mulţumită. “Mă bucur că am prins această zi frumoasă în care mă pot relaxa în voie. Condiţiile sunt excelente. Vin frecvent la acest ştrand, mai ales în zilele caniculare”, ne-a declarat unul dintre sătmărenii aflaţi la ştrand. “Ne bucură faptul că afară e soare şi am venit cu o gaşcă de prieteni să ne răcorim la ştrand. Apa este foarte bună, atmosfera la fel, aşa că-i mai aşteptăm şi pe alţii”, ne-a spus un tânăr venit la ştrand împreună cu o gaşcă numeroasă de prieteni.

  IMG_0440

  Apă termală cu proprietăţi curative
  Apa termală este analizată periodic din punc de vedere fizico-chimic şi microbiologic. Apa de la Nord Vest Termal Park prezinta interes terapeutic pentru cura externa in afectiuni reumatismaledegenerative,afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni post traumatice ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice, afectiuni dermatologice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img