More


  Trei MORȚI și patru răniți GRAV într-un ACCIDENT la CIUPERCENI

  - Advertisement -

  2

   

   

   

  Astăzi, în jurul orei 05:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Ciuperceni.

  La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

  Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat şapte victime, dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supravieţuit.

  Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img