More

    Codul galben de CANICULĂ a UMPLUT ștrandurile

    strand1

     

    După o perioadă cu temperaturi mai scăzute, vremea caniculară de azi a făcut ca Ştrandul Nord Vest Termal Park să fie umplut de turişti, majoritatea sătmăreni, dar şi din judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Cluj şi chiar Alba.

    Aceştia au precizat că au ales ştrandul sătmărean atât pentru proprietăţile curative ale apei termale cât şi pentru celelalte condiţii oferite de baza de agrement.

    Astfel, cei care iubesc înotul au la dispoziţie două bazine, unul cu o adâncime maximă de 1,6 metri, şi o piscină semiolimpică cu o adâncime de 1,8 metri. În plus, mai există un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri.

    Cei care preferă apa termală, care are proprietăţi curative deosebite, calitatea apei fiind testată în laboratoare de prestigiu din Budapesta, se pot bălăci într-un bazin cu adâncimea maximă de 1,3 metri. Nici familiile cu copii nu sunt neglijate, ştrandul având două bazine special amenajate pentru copii, cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm, recent dotate cu topogane, precum şi un bazin cu valuri.

    În interiorul Ştrandului Nord Vest Termal Park funcţionează mai multe localuri cu terase îmbietoare.

    În altă ordine de idei, mulţi sătmăreni preferă acest ştrand în detrimentul vacanţelor costisitoare la mare sau în străinătate.

    “Şi eu, şi soţia mea suntem în concediu, dar am preferat să ne petrecem vacanţa la ştrandul din Satu Mare pentru că astfel ieşim mult mai ieftin. Dacă am fi plecat la mare sau în Ungaria, aşa cum făceam în alţi ani, cheltuiam mult mai mulţi bani”, ne-a spus sătmăreanul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE