More


  Doi inspectori ANAF au fost luaţi la pumni de un taximetrist

  =

  anaf

  Un taximetrist din Satu Mare susţine că a fost atacat sâmbătă de către doi inspectori ai Agenţiei Naţionale de Administare Fiscală – care se aflau în timpul liber. Taximetristul – angajat al firmei Cielo – susţine că ar fi fost victima celor doi indivizi, fără să fi făcut nimic.

  Pe de altă parte, surse judiciare susţin că şoferul de taxi ar fi provocat scandalul, după ce unul dintre inspectorii ANAF i-ar fi cerut explicaţiei pentru modul în care au fost taxaţi. Şoferul – enervat la culme de tupeul clientului – a sărit la unul dintre clienţi, fără să ştie că este inspector al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
  Doar că taximetristul – în timp ce era ocupat şi cu violentarea pasagerului din spate – a pierdut controlul volanului şi a lovit o bordură. Cei doi inspectori ANAF au profitat de faptul că airbegul şoferului s-a deschis şi au luat-o la fugă. Culmea, fără să plătească sau să ceară bon fiscal, după cum s-a plâns taximetristul şi după cum a arătat şi contorul. După obiceiul casei, taximetristul a cerut sprijinul colegilor săi, care au sunat la 112. Acesta a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri, dar a refuzat apoi să depună plângere la Poliţie.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img