More


  Record de violenţe în judeţ

  - Advertisement -

  violente

  Acest sfârşit de săptămână a fost unul de pomină pentru angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare şi pentru angajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare. Şi asta pentru că acest sfârşit de săptămână a fost cel mai violent din acest an, fiind implicate zeci de persoane.

  Şi-a bătut crunt soţia
  Ca urmare a unei sesizări prin Sistemul Naţional de Urgenţă 112, poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Carei au intervenit în localitatea Ghileşti, unde Dumitru V., de 56 ani, aflat în stare avansată de ebrietate, şi-a agresat soţia –    Maria V, de 47 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnul în zona capului şi pieptului, cauzându-i suferinţe fizice. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Carei pentru investigaţii medicale. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

  Şi-a ameninţat soţia pentru că a îndrăznit să divorţeze
  În data de 30.08.2015, în jurul orei 02.00, Secţia Rurală de Poliţie Petreşti a fost sesizată că în jurul orei 01.45 Ioan U. a pătruns în curtea locuinţei Mariei P., pe fondul procesului de divorţ, a ameninţat-o cu moartea şi a spart un geam, refuzând să părăsească imobilul. În cauză se efctuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare.

  O soţie şi-au pus la respect “jumătatea”
  Poliţiştii compartimentului de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş o cercetează în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire pe Irina T., de 49 ani, care pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii în contradictoriu cu soţul său, Mircea T., de 53 ani, a distrus uşa de acces în locuinţă şi l-a lovit pe acesta cu o bâtă în cap. Victima nu a necesitat transportarea la spital.

  Trei indivizi au agresat un tânăr
  Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Negreşti Oaş îi cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe pe Cornel V, de 50 ani, Dănuţ V., de 25 ani, şi Ionuţ V., de 22 ani, care în data de 28.08.2015, în jurul orei 20.30, pe fondul unei neînţelegeri şi a consumului de alcool l-au agresat fizic pe Dănilă V., de 21 ani. Victima a suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea în spital.

  Majorat încheiat prost
  Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Petreşti îi cercetează în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe pe Tamas P, de 20 ani, şi Gheorge G., de 21 ani, deoarece în data de 29.08.2015, în jurul orei 02.45, în timp ce se aflau la un majorat în localitatea Sanislău l-au agresat pe Lucian S., de 19 ani.

  Doi fraţi au agresat un individ la Sărăuad
  În data de 29.08.2015, în jurul orei 15.42, Poliţia oraşului Tăşnad a fost sesizată că pe raza localităţii Sărăuad are loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă patrula de ordine publică, formată dint-un poliţist şi un jandarm, care au aplanat scandalul şi au stabilit că Dănuţ K., de 32 ani, Bogdan K., de 27 ani, pe fondul unei discuţii în contradictoriu, i-au aplicat lui Marius B. de 35 ani, mai multe lovituri cu capul şi pumnii, cauzându-i leziuni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  Bătaie din cauza unui minor vulgar
  În data de 29.08.2015, în jurul orei 21.44, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Tăşnad a fost sesizată că în localitatea Supuru de Sus a avut loc o altercaţie. În urma verificărilor s-a stabilit că Dumitru M., de 55 ani, i-a aplicat minorului A.V., de 10 ani, o palmă peste cap, pe motiv că acesta i-ar fi adresat cuvinte vulgare. A intervenit tatăl copilului,  Ioan V, între cei doi (Dumitru M. şi Ioan V.) având loc o altercaţie.
  În urma altercaţiei, Dumitru M. a fost transportat la Spitalul orăşenesc Tăşnad, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură nazală şi hematom suborbital stâng. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare în vederea efectuării de investigaţii suplimentare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

  Tânăr atacat cu coada de topor
  În data de 30.08.2015, în jurul orei 01.05, poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Satu Mare au fost sesizaţi că pe strada Someşului din localitatea Odoreu are loc un scandal. Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului stabilind că Endre P., de 24 ani, l-a lovit pe Tiberiu L., de 35 ani, cu coada de la un topor, provocându-i leziuni care nu au necesitat transportarea victimei la spital. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.
  Şi-a bătut fratele la un botez
  Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Satu Mare efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe faţă de Istvan P., de 24 ani, care în timp ce se afla la un botez în localitatea Odoreu şi-a lovit fratele – Alexandru P., cu pumnii. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, deoarece suferise o fractură a piramidei nazale şi un hematom la ochiul drept.

  Bătaie ca-n Vestul Sălbatic
  Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Tăşnad au fost sesizaţi în data de 30.08.2015, în jurul orei 03.30, că în localitatea Supuru de Jos are loc un scandal. Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului, stabilind că M.V., de 16 ani, pe fondul consumului de alcool, a spart geamul uşii de acces în locuinţa numitului Ioan M., de 36 ani, pe care l-a ameninţat cu moartea, deoarece acesta din urmă l-a lovit cu o bâtă peste corp şi l-a tăiat cu un briceag la mâna stângă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe faţă de Ioan M şi pentru ameninţare şi distrugere faţă de M.V.

  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img