More  Viaţă de BOIERI pentru “SĂRMANII” de pe OSTROVULUI. PORCI sacrificaţi, chefuri şi scandaluri

  - Advertisement -

  11

   

   

  “Amărâţii” care locuiesc în blocurile sociale de pe strada Ostrovului – majoritatea fiind abonaţi la ajutoate sociale – nu sunt tocmai atât de săraci pe cât se ţin. De acest lucru s-au convins vecinii acestora, care constată cu stupoare că locatarii sacrifică aproape săptămânal cel puţin un porc.

  Dincolo de fum şi sânge, “sărmanii” se mai pun şi pe scandal. Vecinii se întreabă cum este posibil ca nişte abonaţi la bani publici să taie săptămânal câte un purcel, iar ei, oameni muncitori şi plătitori de impozite, să îşi permită să sacrifice maxim un porc pe an.

  De altfel, deşi sunt în floarea vârstei şi numai buni de trimişi la muncă, “asistaţii” stau cu burdihanele la soare cât e ziulica de lungă, în timp ce copiii sunt trimişi la cerşit, iar femeile pe centură. Violenţa este la ea acasă, iar oamenii legii nu mai joiesc să răspundă la zecile de apeluri de urgenţă venite din partea oamenilor agresaţi, care au neşansa să fie nevoiţi să treacă prin zonă.

  Poate ar fi bine să se construiască un abator în zonă, mai multe baruri, un bordel şi un post de poliţie. Poate aşa meniul ar fi complet, iar “sărmanii” fericiţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts