12 etape de suspendare după bătaia de la Careicarei

Comisia de Disciplină a AJF-ului a soluţionat incidentele petrecute etapa trecută la Carei, atunci când jucătorii Victoriei şi cei ai Turului Micula s-au luat la bătaie. S-au dat câteva suspendări, între două şi patru etape.

Astfel, patru etape vor sta pe tuşă Lorand Horn (Carei) şi Robert Mike (Micula), respectiv câte două Petrick Petz (Carei) şi Iuliu Sandor (Micula), urmând să plătească către AJF şi amenzi între 65 şi 75 de lei.
Câte două etape de suspendare au primit şi jucătorii Peter Tempfli (Cămin), după meciul de pe teren propriu cu Real Andrid, Zsolt Lakatos (Livada), după meciul cu Dacia Medieşu Aurit, unde şi Istvan Varga de la oaspeţi va sta o etapă.
Voinţa Sătmărel nu s-a prezentat la meciul cu FC Certeze şi a pierdut cu 3-0, primind şi o amendă de 300 de lei. Schwaben Cămin a primit 3-0 după ce gazdele de la Foieni au folosit un jucător cu dublă legitimare. Venus Dumbrava a folosit un jucător sub o altă identitate, iar Unirea Păuleşti a prmit 3-0 la masa verde. Tot şvabii din Cămin au mai primit o victorie la masa verde cu 3-0, după jocul cu Viitorul Lucăceni, unde un spectator al oaspeţilor a pătruns în incinta terenului de joc. Dar Schwaben s-a ales cu suspendarea terenului o etapă şi 300 de lei amendă. Şi după cum anticipam, partida dintre Luceafărul Decebal şi Turul Micula se va rejuca, la cererea expresă a conducerii echipei din Decebal
Se acordă un ultim avertisment echipei Victoria Carei pentru neachitarea contestaţiei făcute înainte meciului cu Micula, iar memoriile depuse la meciurile Sportul Botiz – Voinţa Doba şi Viitorul Vetiş – Sportul Botiz se amână. Cazurile antrenorilor Cosmin Iuhas şi Călin Şoimoşan se trimit pentru reanalizate Comisiei Tehnice din cadrul AJF Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts