Alte două maşini cu numere de Satu Mare, incendiate la Romamasina1

Alte două maşini cu numere de înmatriculare de Satu Mare au fost incendiate în noaptea de vineri spre sâmbătă la Roma. La fața locului s-au deplasat carabinierii dar și pompierii italieni care au demarat o anchetă.

Potrivit unuia dintre sătmărenii care și-a găsit sâmbătă dimineață mașina distrusă de flăcări, crede că este vorba despre aceeași bandă care la începutul anului a dat foc și altor mașini cu numere de România. Acesta mai spune că de atunci au mai fost și alte cazuri, unele chiar în urmă cu câteva săptămâni, care nu au fost deloc mediatizate. Sătmăreanul mai precizează că mașinile au fost stropite cu o substanță inflamabilă după care li s-a dat foc. Mașinile celor doi sătmăreni au fost parcate pe aceeași stradă.

Proprietarii care și-au găsit mașinile total distruse se plâng de atitudinea autorităților italiene care nu fac aproape nimic pentru a rezolva aceste cazuri care s-au înmulțit extrem de mult de la începutul acestui an.

masina2

Cu aproximativ șase luni în urmă, pe 28 februarie și 7 martie, în aceeași zonă au fost incendiate nouă maşini cu număr românesc, toate cu numere de Satu Mare. Metoda de incendiere a fost aceeaşi şi atunci, ca și acum: capota stropită cu lichid inflamabil şi apoi aprinsă, pentru ca incendiul să pară consecinţa unui scurtcircuit de la motor.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts