More


  Alte două MAŞINI cu numere de SATU MARE, INCENDIATE la ROMA

  - Advertisement -

  masina1

  Alte două maşini cu numere de înamtriculate de Satu mare au fost incendiate în noaptea de vineri spre sâmbătă la Roma. La fața locului s-au deplasat carabinierii dar și pompierii italieni care au demarat o anchetă.

  Potrivit unuia dintre sătmărenii care și-a găsit sâmbătă dimineață mașina distrusă de flăcări, crede că este vorba despre aceeași bandă care la începutul anului a dat foc și altor mașini cu numere de România. Acesta mai spune că de atunci au mai fost și alte cazuri, unele chiar în urmă cu câteva săptămâni, care nu au fost deloc mediatizate.
  Sătmăreanul mai precizează că mașinile au fost stropite cu o substanță inflamabilă după care li s-a dat foc. Mașinile celor doi sătmăreeni au fost parcate pe aceeași stradă.

  masina2

  Cu aproximativ șase luni, pe 28 februarie și 7 martie, în aceeași zonă au fost incendiate nouă maşini cu număr românesc, toate cu numere de Satu Mare. Metoda de incendiere a fost aceeaşi atunci, ca și acum: capota stropită cu lichid inflamabil şi apoi aprinsă, pentru ca incendiul să pară consecinţa unui scurt circuit de la motor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img