More

    Azi, Recolta Dorolţ – Luceafărul Decebal, derby-ul restanţă din etapa a treia

    Liga a IV-a Elite a programat astăzi (nr. miercuri) un meci restant din etapa a treia. La Dorolţ, Recolta primeşte vizita celor de la Luceafărul Decebal. Un derby care poate duce câştigătoarea pe primul loc al clasamentului intermediar. Cu doar două partide disputate, după ce Micula nu s-a prezentat duminică, Decebal are maxim de puncte, pe când gazdele, din trei jocuri au strâns şapte puncte.

    Despre cele două combatante putem să spunem că au în lot jucători valoroşi, aşa că se anunţă un meci echilibrat. Va fi un duel între veteranii Oşan, Mandi, Rebegea, Chiorean de la Dorolţ şi tinereţea lui Silaghi, Cireap, Nagy, Lihet de cealaltă parte. Se anunţă şi o asistenţă numeroasă la acest joc. Şi-au anunţat prezenţa oficiali de la celelalte echipe de top, de la Oar, Botiz, Vetiş, etc, care vor veni să spioneze cele două combatante.

    Doi antrenori ambiţioşi, Florin Coman la gazde şi Cosmin Iuhas l-a oaspeţi, vor încerca să îşi capaciteze jucătorii pentru a da maxim pe cochetul teren din Dorolţ.

    Partida începe la ora 17.00 şi va fi arbitrată de Szabolcs Kovacs, ajutat la cele două linii de Sergiu Neichi şi Dănuţ Costea.

    Tot astăzi se joacă o restanţă din Liga a IV-a, Stăruinţa Berveni – Vulturii Santău. Acolo, oficiali au fost trimişi Răzvan Bogdan la centru, Ilie Bura şi Gheorghe Petreuş la cele două tuşe.
    D. Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE