More  Baschet CSM Satu Mare: Începe aventura în noul sezon

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare joacă marţi şi miercuri în Cupa României la Târgovişte

  baaa

  Noua echipă de baschet de la CSM Satu Mare îşi începe aventura în sezonul 2015-2016. Marţi şi miercuri, elevele lui Ibi Ciocan Gamaleţ joacă la Târgovişte, în faţa campioanei, în primul tur al Cupei României.

  Partidele ar fi trebuit să se joace tur-retur, dar s-a convenit ca ambele întâlniri să aibă loc în sudul ţării.
  Ar fi urmat apoi o deplasare la Alexandria, pentru primul meci din campionat, dar, din câte se pare, BC Teleorman va poposi în week-end la Satu Mare. Delegaţia sătmăreană a pornit luni dimineaţă spre Târgovişte, unde azi de la ora 18.00 şi mâine de la ora 12 va evolua în Cupă. Primul joc va fi arbitrat de Costin Bogdănescu și Lavinia Bujor, iar comisar din partea FRB Svetlana Drăgușin, toţi trei din Bucureşti. “O să jucăm un baschet frumos și sunt convinsă că vom ieși aplaudate de pe teren, cu fruntea sus. Surprize nu cred că avem cum să facem, dar vom arăta că suntem o echipă”, a spus antrenoarea Ibi Gamaleț.
  Iată lotul de jucătoare care va ataca noul sezon: Diana Moraru, Bianca Kiss, Bianca Voica, Renata Szmutku, Cristina Badi, Sonia Vilcinschi, Valentina Bolba, Eszter Kallai, Denisa Bălin, Anamaria Kadar, Alexandra Chițanu și Georgiana Răcșan.

  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts