More  Biblioteca Județeană invită sătmărenii la un nou schimb de carte

  - Advertisement -

  biblio

  Biblioteca Județeană Satu Mare, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, demarează a doua acțiune de schimb de carte. Sub genericul “Citește și dă mai departe la schimb de carte”, evenimentul se va derula marți, de la ora 13.00, pe trotuarul din fața Sălii de lectură “Gheorghe Bulgăr”, și are scopul de a facilita membrilor comunității întâlnirea cu cartea, într-o manieră diferită.

  Prima acțiune de acest gen a fost organizată în luna iunie a anului curent, primind aprecieri pozitive din partea publicului, și va fi reluată pe parcursul lunilor viitoare.

  Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cartea dorită și de a lăsa alta, în schimb.

  Publicațiile care fac obiectul schimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, “Pedalez pentru bibliotecă”, cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului și “Dar din darul sătmărenilor”, în cadrul Zilelor Județului Satu Mare. Conducerea și colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare aduc, pe această cale, mulțumiri donatorilor.
  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts