More


  Bravo, Simona Pop!

  - Advertisement -

  collage1

  Aflate în cantonament la Constanța, două dintre componentele lotului olimpic de spadă al României – Ana Maria Popescu și sătmăreanca Simona Pop – și-au făcut timp și s-au implicat în aceste zile în susținerea a două acțiuni umanitare.

  Simona Pop a decis să renunțe la o parte din părul său pentru o cauză nobilă. Spadasina originară din Satu Mare și-a donat părul unei societăți care va confecționa peruci pentru copiii bolnavi de cancer.

  DPC (Donează Păr Copilașilor) este un concept nou în România, inițiat în cadrul Societății Studenților Medicinişti Iaşi, după un model britanic. Acesta presupune donarea de păr pentru a confecționa peruci, ce vor fi apoi oferite copilașilor bolnavi care și-au pierdut părul în urma tratamentelor.

  Avantajul acestui proiect este că oricine poate dona. Trebuie doar ca cea mai scurtă șuviță de păr să aibă minim 17 cm. “Sper din tot sufletul meu ca un copilaș să se bucure mult de acest păr. Vă îndemn să donați. E un sentiment nedescris de bucurie și de împlinire. Dacă nu aveți suficient păr nu fiți deprimați. Este nevoie și de bănuți pentru realizarea perucilor”, a postat Simona Pop pe pagina sa de facebook. De menţionat că de aproape 15 ani Simona nu a renunţat la podoaba sa capilară, până acum.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img