More


  Campionatul European CEC ORI Cup cu 30 de echipaje la start

  - Advertisement -

  cec-ori

  ACR Satu Mare a pregătit în acest week-end un nou eveniment de marcă. A devenit o tradiţie ca de câţiva ani, în oraşul şi judeţul nostru să aibă loc Campionatul European CEC ORI Cup (Cupa Europei Centrale), dar şi Cupa Someş-Oaş, care a ajuns la a 31-a ediţie.

  Iar pentru acest eveniment, directorul ACR Satu Mare, David Seletye are alături Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Judeţean, CS Rider’s, dar şi mai mulţi sponsori.

  Competiţia se va desfăşura pe parcursul a două zile, vineri şi sâmbătă. În prima zi, între orele 14.00 şi 17.00, va avea loc sesiunea de înscrieri, la Hotel Aurora, iar de la ora 21.00, pe întuneric, la Poligonul ACR se va desfăşura proba de îndemânare. Iar sâmbătă, competiţia va continua cu o nouă probă de îndemânare pe un traseu special tot la poligon, pe timp de zi, de la ora 9.00. De la 10.30 se va da startul în etapele de zi de orientare cu hărţi secrete şi în regim de circulaţie deschisă, adică fiecare dintre piloţi trebuie să respecte şi să fie atenţi la indicatoarele rutiere.

  Iar ultima probă de îndemânare va fi tot la poligon, începând cu ora 15.00. Directorul David Seletye ne-a spus că vor fi aproximativ 30 de echipaje, 16 din străinătate (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria) şi peste zece din România, plus care vor veni exclusiv pentru concursul de îndemânare.

  Iar la Poligonul ACR de la ieşirea din Satu Mare, organizatorii au pregătit şi câteva surprize, plus un bogracs gătit de cele mai iscusite gospodine. Sperăm doar ca ploaia să nu strice spectacolul, şansele de precipitaţii fiind undeva la 40%.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img