More  Ciclism şi cross la Negreşti în Săptămâna Mobilităţii

  - Advertisement -

  negresti

  Școala Gimnazială Nr. 1 Negrești-Oaș a organizat marţi un interesant concurs de ciclism și cross sub egida ”Săptămânii Mobilităţii Europene”. Acest concurs a venit după ce elevii școlii au participat în week-end la igienizarea zonei târgului de la Valea Măriei.
  La această activitate au participat elevii de la clasele gimnaziale ale școlii, cadre didactice dar și brigada Poliției Rutiere de la Negrești-Oaș.
  Dacă a fost concurs, au fost şi câştigători. Astfel, cross-ul la fete a fost câştigat de Boc Vanes Maria, clasa a VI-a A, urmată de Moiș Ivana, clasa a VIII-a A şi Lișcă Claudia, clasa a VIII-a B, în timp ce la băieţi a câştigat Obreja Cristian, clasa a VIII-a B, urmat de Ciocan Vasile, clasa a VII-a A şi Rostaș Miși, clasa a V-a A. La ciclism fete, locul întâi a revenit Georgianei Ghiriti, clasa a VIII-a B, iar la băieţi lui Gheorghe Drăguş, clasa a V-a A şi Orlando Smical, clasa a VI-a, pentru clasele V-VI, şi lui Iulian Fabian, calasa a VIII-a B, pentru categoria clasele VII-VIII. Câștigătorii au fost premiați cu diplome. Organizatorii activității au fost profesorii Balog Adela, Gheție Delia, Fabian Viorica, Mondici Iosif, Sălăjan Andrea, Pop Lucia, Costin Corina și Ghiriti Dorel.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts