Circa 300 de locuri de muncă, disponibile la bursa pentru absolvenţiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare va organiza, în data de 25 septembrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor cu începere de la ora 9.00. „Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieţei muncii, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenţii economici care doresc să angajeze personal calificat necesar procesului de producţie. La această bursă, mulţi tineri pot să-şi găsească un loc de muncă potrivit pregătirii profesionale, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru absolvenţii de studii superioare”, a arătat directorul AJOFM Satu Mare, Simona Derşidan.

Până la această dată, la bursă s-au înscris aproximativ 40 de agenţi economici care oferă circa 300 de locuri de muncă din care 22 pentru absolvenţii de studii superioare.

Agenţii economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de muncă sunt rugaţi să le comunice din timp Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare pe e-mail, pe fax la 0261-770238 sau personal la sediul instituţiei de pe strada Ion Ghica nr. 36.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts