More

    CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud a cucerit Milano

    lupte

    Sâmbătă şi duminică la Milano, mai exact în provincia Mozzanica a avut loc un puternic turneu de lupte greco-romane rezervat tuturor categoriilor de vârstă. Printre cei peste 300 de concurenţi din cinci ţări s-au aflat şi zece sportivi de la clubul sătmărean CS-Cetate Heracle care au dominat competiţia, urcând de opt ori pe podium.


    La copii 1, Paul Oros (32 kg), Marian Zaha (38 kg), Andrei Buzilă (53 kg) şi Andrei Barbul (66 kg) au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Pe doi s-a clasat Rareş Dumitraş (73 kg), iar Trandafir Silaghi (28 kg) a încheiat concursul pe trei.
    La cadeţi, Marius Bulgăr s-a impus la categoria 46 kg, iar la seniori, Claudiu Blaga a revenit pe saltea şi a prins locul doi la 66 kg, după ce l-a învins pe campionul Italiei. Adversarii elevilor antrenorului Tudor Barbul, şeful delegaţiei sătmărene, au fost din Italia, Franţa, Rep. Moldova, Austria şi România.

    lupte2
    ”Turneul a fost unul reuşit, de pregătire, cu peste 300 de participanţi. Toţi sportivii noştri au avut câteva meciuri bune. Dacă reuşeşti să baţi adversari din cinci ţări în seamnă o încununare a muncii noastre şi o bună pregătire a sportivilor”, a spus Tudor Barbul.
    Iar la finalul acestei săptămnâni, la Timişoara şi Braşov se desfăşoară etapa de zonă din cadrul C.N. de copii 1, unde în prin plan vor fi sportivii de la CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE