CS Unio pe podium la Wolbrom4

Judoka de la CS Unio Satu Mare au concurat sâmbătă şi duminică la un puternic turneu international cu 250 de sportivi din cinci taro la start. Competiţia a avut loc la Wolbrom în Polonia, unde au mai concurat judoka din Ucraina, Slovenia, Ungaria şi România.


În urma rezultatelor meritorii, clubul sătmărean s-a clasat pe poziţia a doua. Cel mai în formă sportiv a fost Florin Faur, care a luptat opt meciuri la două categorii de greutate şi de vârstă.
La U 18 s-a impus atât la 90 de kg cât şi la 100, iar la U 20 s-a clasat al doilea. Sora acestuia, Mihaela Faur, la U 20 (-78 kg) s-a impus fără probleme. La U 14, Atlanta Takacs (48 kg) s-a impus de asemenea, la fel şi Emanuel Vaida (+81 kg). La U 12 Dominic Stan (40 kg) s-a clasat al treilea, iar la U 10 Luca Felber (45 kg) a prins locul 1, iar Cris Felber (36 kg) s-a clasat pe cinci. Delegaţia a fost condusă de antrenorul Mihaly Terely. Deplasarea a fost asigurată cu microbusul şi cu maşini proprietate personală de Ştefan Bertici, şeful unei agenţii de pază, respectiv de părinţii copiilor.
Pentru judoka de la CS Unio urmează în week-end finala la sol pentru copii la Tn. Severin, respectiv Cupa Europei de seniori la Belgrad.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts