Dan Gavrilescu arbitrează Turul Micula – Cetate Ardudelite

N-a început bine noul sezon al Ligii a IV-a Elite că deja un alt joc a fost amânat. În etapa a cincea din week-end, la cererea oaspeţilor, partida Sportul Botiz – Luceafărul Decebal va fi reprogramată. Motivul? Luceafărul a rămas fără câţiva jucători de bază după meciul de miercuri de la Dorolţ, Lihet şi Nagy ieşind accidentaţi, iar Ţineghe, Găvruş şi Istrate sunt în continuare indisponibili.

Poate cel mai interesant meci al rundei este cel de la Micula, unde Turul întâlneşte duminică pe Cetate Ardud. Centralul acestei partide este Dan Gavrilescu, fostul olimpist fiind ajutat de doi asistenţi pe măsură, Emanuel Pop şi Szabolcs Nagy.

Un singur joc azi, la Beltiug, unde Ştiinţa întâlneşte Someşul Oar. Ştiinţa Beltiug l-a contractat sau urmează să îl contracteze pe fostul atacant al Olimpiei, Ciprian Prodan.

Două dintre echipele din Elite se vor întâlni dar în cadrul unei partide amicale. Sportul Botiz va juca un meci de verificare în compania celor de la Crasna Moftinu Mic, care stă în această etapă.

Se aude că echipa pregătită de Ioan Donca ar urma să piardă cel puţin o partidă la masa verde. Voinţa Doba a contestat identitatea sau dreptul de joc al portarului de la Botiz, Blidar, care a jucat fără legitimaţie, dar pe bază de buletin şi adeverinţă medicală.

Programul şi oficialii delegaţi în week-end:

Azi
• Știința Beltiug – Someșul Oar
Arbitri: Neichi Sergiu, Pop Cristian, Tăbăcaru Sergiu. Observator: Vigu Iosif
Duminică
• Recolta Dorolț – Victoria Carei
Arbitri: Brigadă Zalău. Observator: Ciarnău Nicolae
• Turul Micula – Cetate Ardud
Arbitri: Gavrilescu Dan, Pop Emanuel, Nagy Szabolcs. Observator: Racolța Vasile
• Talna Orașu Nou – Unirea Tășnad
Arbitri: Dragoș Bogdan, Chiorean George, Hasna Mihail. Observator: Petz Istvan
• Voința Doba – Viitorul Vetiș
Arbitri: Kovacs Szabolcs, Kopriva Tamas, Kopriva Zsolt. Observator: Dumitraș Gheorghe
• Sportul Botiz – Luceafărul Decebal – amânat
• Crasna Moftinu Mic stă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts