More


  Dans Club’92 în fața unui nou sezon!

  - Advertisement -

  dans

  La inceputul lunii septembrie, “DANS CLUB’92 “ Satu Mare a organizat o tabara de pregatire pe meleagurile maramuresene la care au participat sportivii de performanta din Satu Mare, Ardud si Botiz alaturi de specialistii clubului: antrenori si instructori.

  Din punct de vedere a pregatirii fizice si tehnice a fost o reusita prin faptul ca antrenorii clubului au reusit sa aduca sportivii de performanta in forma sportiva necesara inceperii noului sezon competitional. Sportivii au avut parte si de aceasta data de conditii excelente de cazare, pregatire dar si de distractie.

  Dupa binemeritata vacanta si cantonament reușit, Dans Club`92 isi reia activitatea dupa formatul : incepatori -avansati-performanta – MIRI !

  Conducerea clubului anunță că din această lună încep noi cursuri de dans sportiv pentru grupele de incepatori dupa cum urmeaza:

  – grupa piticilor : 5-7 ani
  – grupa copiilor : 8-15 ani
  – grupa pentru liceeni si adulti : peste 16 ani
  Perechile de la performanta continua pregatirea inceputa in cantonament pentru competitiile care vor incepe din luna septembrie. Dupa multe perechi de miri pregatite in vacanta, contiuă pregatirea si cu cei care vor avea momentul special in aceasta toamna!

  Antrenamentele se desfasoara in locatia cunoscuta deja: Sala de Dans de la Cercul Militar din Satu Mare, de pe strada Petofi Sandor nr. 11, langa Parcul Central (Sala se afla la etajul 1)

  Pentru mai multe informatii si inscrieri, ne gasiti la nr. de tel: 0758 370 049 – antrenori Ioan si Gabriela Mergheș sau pe facebook DANS CLUB 92.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img