More

    Demisie surpriză la Olimpia!

    csik-campan

    La conferința de presă de după meci alături de antrenorul Tibi Csik, din partea galben-albaștrilor a venit și președintele Comitetului director, Ionică Cîmpean. Acesta l-a lăsat pe Csik să-și termine discursul după care a făcut anunțul șoc.

    “Îmi dau demisia din Comitetul director și din funcția de președinte al Comitetului director. La echipă e nevoie de un șoc și eu consider că e mai bine pentru club.E vina mea că poate n-am reușit să facem cele mai bune transferuri. Le mulțumesc tuturor pentru colaborarea bună avută în acești 5 ani” a spus Cîmpean care l-a lăsat fără replică până și pe antrenorul Tibi Csik.

    ”E o decizie luată la cald și eu am fost foarte nervos la vestiare dar sper ca domnul Cîmpean să revină” a spus Csik.

    Cîmpean a recunoscut că se gândește deja de o săptămână să renunțe dar reacțiile oamenilor din tribuna oficială i-au pus capac.” Și așa banii au venit târziu din partea consilierilor și acestea sunt rezultatele.Nu am putut oferi toate condițiile, o parte din jucători au plecat. Dar să te apuci să acuzi aiurea când tu ar trebui să fii lângă club e peste puterile mele de a înțelege lucrurile” a explicat Cîmpean care a lăsat să se înțeleagă că l-au deranjat acuzele unui anume consilier. ” Nu dau nume , probabil că știți despre cine e vorba cei care erați la oficială. Pe mine m-au deranjat vorbele aruncate că am făcut 1 pauză X final, apoi după ce am luat golul trei s-a sucit și a zis că e 2 final. Nu se poate așa ceva și eu nu suport să fim acuzați pe nedrept” a punctat Cîmpean.

    ”Îmi reproșez că n-am stat mai mult cu echipa. Poate băieții aveau nevoie mai multă de noi, dar am și eu un loc de muncă la care nu pot și nu vreau să renunț” a ținut să mai precizeze oficialul Olimpiei.

    Chiar dacă atât președintele Dan Băbuț cât și jucătorii și antrenorii au încercat să-l convingă pe Cîmpean să revină asupra deciziei, acesta a anunțat că rămâne ferm pe poziție iar demisia lui este valabilă!

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE