Doi tineri prinşi la volan fără dreptul de a conducePolițiștii rutieri negreșteni l-au depistat în trafic pe D.N. 19 în Orașu Nou, pe B. Cristian, de 29 ani, din Tur, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, având dreptul de a conduce suspendat din data de 25.08.2015.

Totodată, în momentul controlului acesta a prezentat acte personale pe numele de P. Cristian, emise de autoritățile italiene. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat, fals și uz de fals.
De asemenea, a fost depistat în trafic de către polițiștii ardudeni T. Adrian, de 34 de ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 19 A pe raza localității Ardud, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 25.07.2015. }n cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 2 din Cod Penal.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts