More


  Două cadavre descoperite într-o singură zi

  - Advertisement -

  cadavru

  Poliţiştii şi procurorii efectuează cercetări pentru a stabili cauza morţii a doi bărbaţi. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite ieri, unul în personalul de Oradea ce staţiona în Gara Ferăstrău, şi unul pe marginea drumului dintre Satu Mare şi Dorolţ.

  Decedat în tren
  Primul dintre cadavre a fost depistat ieri dimineaţă, în jurul orei 5.36, în trenul personal Satu Mare-Oradea, ce staţiona în Gara Ferăstrău. Câţiva călători au solicitat Ambulanţa când au observat că un bărbat stă nemişcat pe una dintre banchetele din tren.

  În momentul când au ajuns la faţa locului, paramedicii de pe Ambulanţă au aflat victima în stare de inconştienţă. Bărbatul decedat avea 53 de ani, era din Domăneşti şi, foarte probabil, se urcase în tren să meargă spre casă. Paramedicii de pe Ambulanţă au constatat că acesta decedase şi prezenta lividităţi cadaverice. A fost anunţată poliţia care a preluat cazul. Din primele cercetări nu sunt suspiciuni de omor.

  Mort în şanţ de mai bine de o lună
  Tot ieri, în jurul orelor prânzului, a fost depistat al doilea bărbat decedat în şanţul de pe marginea drumului dintre Satu Mare şi Dorolţ. Descoperirea macabră a fost făcută de mai mulţi cetăţeni care se deplasau cu bicicleta spre Vama Petea. Aceştia i-au anunţat, la 112, pe poliţiştii din Dorolţ, care, la rândul lor, i-au anunţat pe poliţiştii de la Satu Mare. La scurt timp de la găsirea cadavrului, la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti şi criminalişti care au demarat cercetările.

  Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul era într-o stare avansată de putrefacție, era mâncat de animale și nu avea mâini. Asta înseamnă că trupul neînsufleţit se afla acolo de cel puţin o lună şi jumătate, poate chiar două luni.

  Era cetăţean maghiar
  Din actele găsite asupra sa, se pare că bărbatul decedat era cetăţean maghiar în vârstă de 33 de ani. Nu se ştie în ce împrejurări a ajuns acesta în zona respectivă şi nici cum a decedat. A fost foarte greu de văzut deoarece şanţul este foarte adânc şi este plin de vegetaţie.

  Potrivit aceloraşi surse, bărbatul era dezbrăcat de la brâu în jos, iar pantalonii erau legaţi cu sfoară. Autorităţile au demarat o anchetă şi sunt luate în calcul toate variantele. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean unde urmează să i se facă autopsia pentru a se stabili cauza exactă a morţii.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img