More

    Dublă Bumba pentru Hapoel Tel Aviv

    bumba

    Colonia româneasca de la Hapoel Tel Aviv a cîștigat acasă cu 3-1 derby-ul Tel Avivului cu Bnei-Yehuda și leagă două victorii consecutive, după ce săptămîna trecută a cîștigat cu 1-0 în fața lui Hapoel Haifa.
    Cei trei români ai gazdelor au făcut diferența. Deși prima repriză a fost slabă, Bumba a avut cîteva ocazii. În partea a doua, Hapoel a jucat ceva mai bine. În minutul 67, Liviu Antal a deschis scorul și avea să dea startul recitalului de goluri. Fostul vasluian a marcat cu un voleu din cădere.
    Zece minute mai tîrziu, Bumba și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce a primit o pasă în adîncime. Același fotbalist a marcat în minutele de prelungire ale meciului după ce a profitat de o eroare gravă a portarului advers.
    Toți cei trei români: Mihai Pintilii, Claudiu Bumba și Liviu Antal au fost integraliști. După 5 etape, Hapoel se află pe locul 5, cu 8 puncte, în timp ce Yehuda este pe poziția a 11-a, cu 6 puncte.
    “Sînt fericit că am marcat”, a spus Bumba la finalul meciului.
    Par a fi cele mai bune două zile, din punct de vedere sportive , pentru familia Bumba. Duminică Oana a câştigat Transilvanian Grand Prix la dans sportive iar a doua zi, vărul ei, Claudiu a reuşit o dublă, şi a fost omul meciului pentru Hapoel Tel Aviv.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE