More


  Eniko Laza a ales ICIM Arad

  - Advertisement -

  eniko-laza

  Rămasă căpitan la CSM Satu Mare în sezonul trecut după plecarea Andreei Olah în iarnă la Târgoviște, Eniko Laza a ales și ea până la urmă să părăsească Sătmarul.

  Curtată în această vară de CSM Târgoviște și ICIM Arad, Eni Laza s-a decis până la urmă, și va juca pentru trupa manageriată de Marcel Urban.

  Laza se întoarce practic la Arad la clubul care a lansat-o după transferul de la LPS Satu Mare din perioada junioratului.

  Rămâne de văzut dacă Laza va și debuta azi în amicalul pe care ICIM Arad îl joacă acasă cu Olimpia Brașov.ICIM Arad alături de Sepsi Sfântu Gheorghe par a fi principalele candidate la titlu în acest sezon mai ales că actuala campioană, CSM Târgoviște nu poate transfera decât din campionatul intern iar campania pare a fi una modestă.

  Tot legat de transferuri, la CSM Târgoviște, pe lângă sătmărencele Andrea Olah și Adina Pop a mai ajuns și fosta jucătoare de la Satu Mare, Tabytha Wampler.

  Altfel, CSM Satu Mare va juca ambele meciuri din Cupa României în deplasare, la Târgoviște urmând să lege și primul meci de campionat de la Alexandria de dubla cu campioana.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img