More  “FlashMob România 2015” în Centrul Nou al Sătmarului

  - Advertisement -

  collage

  Federația Română de Scrimă va organiza joi, de la ora 17:00, o amplă acțiune simultană de promovare a scrimei și de atragere a cât mai multor copii către acest sport, în unsprezece orașe din România. De unde sigur nu putea lipsi capitala mondială a scrimei, Satu Mare. Ana Maria Popescu- Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Mihai Covaliu, sătmărencele noastre de lot național, Simona Pop, Amalia Tătăran , Vereș Greta și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla în unsprezece orașe ale țării – Slobozia, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Timișoara, Craiova, Brașov și Râșnov – în acțiunea intitulată “FlashMob România 2015” pentru demonstrații simultane, poze, autografe și alte acțiuni de popularizare a acestui sport, alături de sportivii și antrenorii de la cluburile de scrimă din fiecare dintre cele 11 orașe. Evenimentul este organizat de către Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului – prin Direcțiile Județene de Tineret și Sport, al primăriilor din cele 11 orașe, al consiilor locale și, nu în ultimul rând, al cluburilor de scrimă.

  În fiecare oraș, demonstrațiile vor fi susținute de către sportivii de la cluburile locale. La Satu Mare o vom avea pe Amalia Tătăran de la CS Dinamo, alături de colegul său Mădălin Bucur, iar evenimentul se va desfăşura în pasajul Coposu (groapa lui Ilyes). ”Sperăm ca sătmărenii să vină în număr mare alături de noi. Anul trecut la acțiunea federației de promovare a scrimei am avut onoarea de a fi cele mai bune gazde și am avut cei mai mulți spectatori în Centrul Nou. Sperăm că așa va fi și în acest an” spune inimosul antrenor de la CS Satu Mare, Dan Șuta.

  Deschiderea oficială a evenimentului, la Satu Mare, va fi făcută de multipla noastră campioană la floretă, Cristina Stahl.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts