More  Fostul lider, CSM Făgăraș pierde la masa verde cu HC Sibiu

  - Advertisement -

  handbal

  Ediția din acest sezon a Diviziei A, seria vest pare cea mai echilibrată din ultimii ani. Primele trei etape au adus rezultate strânse iar 11 din cele 13 echipe din serie par a avea loturi apropiate ca valoare.

  Doar satelitul celor de la Poli Timișoara și centrul de Excelență de la Sighișoara par a fi victime sigure …
  Surprinde începutul modest al studenților de la U Cluj, cu trei înfrângeri consecutive, dintre care una la limită laSatu Mare, dar și startul bun al nou înființatei CSU Brașov și a juniorilor de la Academia Minaur.
  Șocul acestui start de campionat s-a produs însă la Comisia de disciplină. Care a decis ieri să dea meci pierdut la masa verde 0-10 celor de a Făgăraș în partida câștigată de altfel pe teren cu HC Sibiu.
  CSM Făgăraș pierde primul loc, nu mai are punctaj maxim iar în plus e penalizată cu … un punct. Asta în condițiile unui start perfect pe teren… Sibiul a profitat și a urcat pe trei!
  ”Nu știu nimic. E o surpriză și pentru mine. Știu că au o echipă foarte bună și mă mir că au pierdut la masa verde. Poate că n-au folosit uniorii”, spune antrenorul CSM-ului sătmărean, Nicolae Istrate.
  Chiar dacă la începutul sezonului CSM Satu Mare era considerată principala candidată la câștigarea seriei, antrenorul Istrate rămâne cu picioarele pe pământ. ”Campionatul e foarte echilibrat. S-a văzut până acum că sunt multe echipe de valoare apropiată. Și noi am pierdut la Sibiu, am bătut greu pe U Cluj și ne așteaptă un meci foarte greu la Academie”, mai spune Istrate.
  CSM Satu Mare va juca duminică de la ora 12 la Baia Mare în sala ”Lascăr Pană” cu Academia Minaur. Celedouă echipe s-au întâlnit luna trecută într-un meci amical, câștigat atunci de maramureșeni cu 30-24.
  Academia e pe doi în clasament în vreme ce CSM Satu Mare ocupă poziia a 4-a.
  Rezultatele etapei a treia:
  CSM Satu Mare – CNE Sighișoara 45-34
  CNOT Braşov – Academia Minaur 24-24
  Muhlbach Sebeş – U Cluj 28-24
  HCM Sighişoara – HC Piteşti 30-30
  U Craiova – CSM Oradea 38-35
  CSM Făgăraş – HC Sibiu 30-27
  CSM Satu Mare – CNE Sighişoara 45-37
  Poli II Timişoara a stat.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0