More


  Ghiozdanul ALDE face fericiţi circa 200 de elevi sătmăreni

  - Advertisement -

  alde

  ALDE Satu Mare a pregătit circa 200 de ghiozdane complet echipate care vor fi donate la tot atâţia copii nevoiaşi înainte de începerea şcolii. Acţiunea caritabilă „Ghiozdanul ALDE” a fost prezentată ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului.

  Preşedintele ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, a afirmat că rechizitele au fost donate de sătmăreni sau achiziţionate de către membrii tuturor organizaţiilor municipale şi judeţene ale partidului. „Considerăm că orice ban investit în educaţie nu este un ban cheltuit ci o investiţie în educaţia copiilor noştri, în viitorul municipiului şi judeţului Satu Mare. Acţiunea noastră îi ajută pe elevii cu rezultate deosebite la învăţătură, dar care au posibilităţi materiale mici”, a afirmat Adrian Ştef.

  Consilierul judeţean Anna-Maria Maruşca, acesta fiind şi cadru didactic, a arătat că acţiunea caritabilă „Ghiozdanul” a devenit deja o tradiţie şi se desfăşoară de patru ani.

  Managerul Spitalului Judeţean Marcela Papici a arătat că oamenii politici trebuie să fie tot timpul alături de oameni. Şi ceilalţi vorbitori, preşedintele Organizaţiei de Tineret, Vlad Chiorean, city-managerul Dan Băbuţ, preşedintele Organizaţiei de Femei, Andreea Libotean, au evidenţiat importanţa acestei acţiuni caritabile pentru elevii buni la învăţătură, însă cu situaţie materială precară.

  Cele 200 de ghiozdane vor fi înmânate elevilor într-un cadru festiv duminică, de la ora 15.00, la Muzeul Judeţean.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img