Goluri multe în etapa a treiarania1

Etapa a treia a campionatului de minifotbal de la Rania a adus şi cea de-a doua înfrângere în tabăra colegilor de la Nord Vest TV. Echipa televiziunii a pierdut 4-9 în compania celor de la Barta Ati.

Sentierri şi Frăţia sunt singurele echipe cu maxim de puncte, nouă. Sentierii a trecut cu 9-4 de TSE rent a car, iar Frăţia a trecut de Oaşu’ cu 2-0. Juniorul urcă pe trei după ce echipa şefului centrului de copii de la Olimpia a reuşit să învingă formaţia de old boy’s a galben-albaştrilor, condusă chiar de preşedintele clubului fanion, Dan Băbuţ. A fost şi meciul cu cele mai multe reuşite, scorul final fiind 14-9.
În clasamentul golgeterilor, după trei etape, Adrian Marinaş de la Sentierri are 12 reuşite, fiind urmat de Florin Pop de la Nord Vest TV cu 9 goluri, respectiv de Bogdan Fuşle (Juniorul Satu Mare) şi Lauruk Ciprian (TSE rent a car) cu şase goluri. În clasament se mai află Boje Vasile (Oaşu’), Donca Mircea şi Donca Ioan (Juniorul SM), Micaş Adrian (Sentierri), Mare Gabriel (Barta Ati) şi Rusu Adrian (Angry Birds) toţi cu cinci goluri marcate.
Rezultate şi marcatori:
Studenţii – FCSM Satu Mare 2-2
Potra, Boldan / Szentlaszloi, Pop
Sentierri – TSE rent a car 9-4
Marinaş 3, Ban, Farcău, Botoş A. 3, Maxim / Lauruc 3, Pascu
Juniorul Satu Mare – Oli 2011 14-9
Donca I. 4, Donca M. 3, Şuta 2, Fuşle 4, Nastai / Ţuţuraş 4, Dani 3, Bălău, Băbuţ
Angry Birds – No Name 13-3
Rus 5, Ciupac 4, Veghinaş 2, Tasi 2 / Stoica A., Onica
Frăţia – Oaşul 2-0
Costea P., Jakkel / –
Nord Vest TV – Barta Ati 4-9
Pop 3, Deac / Brata 3, Vincze 2, Mare 4
Prietenia – F.C. Brazilienii 4-14
Zamfir , Cucuiat, Chiorean / Toth, Timotei 2, Farcaş 4, Ursan 4, Horvath 2, Jodi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts