Juniorul la primul meci din campionat!fete

Şi fetelor le place fotbalul la Satu Mare. Şi, mai mult au şi o echipă a lor care de duminică a debutat în campionatul Ligii 1 organizat de FRF.


După Flamura Satu Mare, echipă ce participa la începutul anilor 2000 în primul eşalon şi era pregătită de regretatul Tibi Czako, iată că din această toamnă şi cei de la Juniorul Satu Mare s-au încumetat să înscrie o echipă de fete în Liga 1.
Fără susţinere financiară de la bugetul local şi cu bani veniţi doar de la antrenori, sponsori şi FRF, Juniorul şi-a început duminică aventura în eşalonul doi al fotbalului feminin românesc.
Iar pentru primul meci, spun antrenorii Nastai şi Ivasuc, evoluţia a fost încurajatoare. Fetele noastre au pierdut cu 4-1 în faţa echipei satelit a campioanei României, Olimpia Cluj.
“În primele 30 de minute am jucat de la egal la egal şi le felicit pe fete. Am ţinut de 0-0 cât am putut şi mă bucur că am şi marcat în faţa unei echipe mult mai bune şi experimentate ca şi noi. E un proiect la care ţinem foarte mult şi cred că vom face o figură frumoasă”, ne–a spus antrenorul Liviu Ivasuc.
Unicul gol al formaţiei noastre a fost marcat de Bejera Andreea.
Juniorul Satu Mare: Alexandra Ionescu- Hermina Nagy, Delia Lucuţ, Dariana Turbuţ, Andreea Tătăran, Tania Mare, Iulia Ilieş, Ivette Szucs, Andreea Rakos, Ioana Borodi, Andreea Farkas- Rezerve- Patricia Grad, Karolina Feier, Adelina Vidican, Andreea Bejera.
De remarcat că la nivelul Ligii 1 sunt două serii , una de est cu opt echipa şi una de vest cu zece echipe!
Rezultatele etapei a 1-a, seria vest:
– Juniorul Satu Mare -Olimpia 2 Cluj 1-4
– Olimpic Star Cluj- CFR 1933 Timisoara 0-4
– Nuova Mama Mia Becicherecu Mic- Victoria Craiova 5-1
– CS Ineu – Sporting Lugas 4-1
– FC Hunedoara – Ladies Targu Mures 4-2
– Real 2 Craiova – a stat

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts