Luptele, în vizită la şcoala din Socondlupte-1

Zi specială la Şcoala Gimnazială din Socond. Campionii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud au venit în vizită pentru a le face o demonstraţie elevilor şi pentru a-i atrage spre sportul luptelor.

În curtea şcolii, aproape 20 de luptători, toţi medaliaţi la campionate naţionale, au oferit câteva minute de spectacol asistenţei numeroase. Elevi şi profesori au ţinut să vadă ceea ce înseamnă acest sport, iar antrenorul Tudor Barbul a fost înconjutat de micii elevi care erau curioşi referitor la sportul luptelor.

În frunte cu directoarea Mariana Ţârle, elevi şi cadre didactice au ţinut să fie prezenţi la această demonstraţie. “Ne bucurăm că domnul Barbul a venit la Socond pentru a arăta ce înseamnă acest sport care a făcut cinste judeţului. Sperăm ca şi de aici să iasă campioni şi să ne mândrim cu această zonă a Codrului, care este una foarte pitorească“, a completat directoarea şcolii.

De cealaltă parte, antrenorul Tudor Barbul a fost bucuros de faptul că un număr atât de mare de copii sunt dornici de a învăţa tainele luptelor. “La ţară cresc campionii. Am venit la Socond la invitaţia doamnei director. Deja am văzut câţiva curioşi care mă întrebau câte ceva despre lupte şi şi-au manifestat dorinţa de a veni la sală pentru antrenamente“, a subliniat antrenorul Barbul.

După demonstraţia luptătorilor, pe saltea şi-au făcut apariţia şi elevii şcolii care au oferit la rândul lor câteva acrobaţii învăţate acasă. Din câte se pare şi la Răteşti, directorul şcolii de acolo, alături de profesorul de educaţie fizică şi sport şi-au manifestat dorinţa de a aduce acest sport aproape de localitatea lor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts