More


  Mai greu decât se așteptau…

  - Advertisement -

  Muresan3

  Olimpia a învins greu pe FC Bihor cu 2-1 și a rămas pe primul loc al seriei Vest din Liga a 2-a.

  Orădenii au făcut o primă repriză bună, au deschis scorul prin Sulea în minutul 28 și au mai avut alte două situații prin Andor (min 8) și același Sulea ( min 12). Olimpia a abuzat cu centrări spre Boștină , oaspeții s-au prins rapid de tactică și au blocat excelent iar până la pauză am consemnat doar două jumătăți de ocazie pentru Faur (min 20) și Boștină (min 40).

  La reluare oaspeții fac deliberat pasul în spate. Csik mută rapid iar intrările lui Selagea, Cadar și Lukacs schimbă din temelii jocul la mijloc al galben-albaștrilor.

  Extrem de activ în partea a doua, fundașul dreapta Munteanu aduce egalarea în minutul 73. Urcat inspirat în careul oaspeților , Mitru înscrie cu un șut puternic de la 11m. Injectați cu moral după egalare, băieții lui Csik presează și imediat vine și golul doi…Selagea centrează perfect pentru Faur care cu o execuție de efect înscrie cu capul peste portarul Nagy. 2-1!!!

  Bihorenii se văd nevoiți să iasă la joc și lasă spații mari în defensivă…Boștină în minutul 81 și Lukacs -90 puteau mări avantajul gazdelor. Sleiți de puteri bihorenii nu mai au forța de a reveni , Andor și Țoca au două tentative de execuții la poarta lui Băican și meciul se termină după patru minute de prelungiri cu un 2-1 extrem de muncit pentru OLI!

  OLIMPIA- Băican- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas- Bura (min 68 Cadar), Villand ( min 64 Lukacs), Chivari, Takacs ( min 46 Selagea)- Faur, Boștină- antrenor TIBI CSIK

  FC BIHOR- Nagy- Mangra, Mintaș, Țoca, Arsene (min 78 Remeș)- Magda( min 85 Pantea), Lorincz, Ember, Maria ( min 70 Sas)-Andor, Sulea.Antrenor Gh.Silaghi.

  Au arbitrat: Paul Unimătan-Mihai Marica, Marius Bălan. Rezervă Răzvan Necrici.
  Observatori: Emil Kemeneș, Zaharia Ciev.

  Rezultatele etapei:
  Gaz Metan Mediaș – Unirea Tărlungeni 2-1
  Universitatea Cluj – UTA Arad 0-1
  Olimpia Satu Mare – FC Bihor 2-1
  CSM Râmnicu Vâlcea – Metalul Reșița 3-2
  FC Brașov – FC Caransebeș 0-1
  Șoimii Pîncota – FCM Baia Mare 1-4
  CS Mioveni- Chindia Târgoviște 2-3

  Etapa a treia se va desfășura pe 12 septembrie 2015 și programează partidele:
  FC Bihor Oradea – CSM Râmnicu Vâlcea
  Chindia Târgoviște – Olimpia Satu Mare
  FC Caransebeș – FC Baia Mare
  Gaz Metan Mediaș – Șoimii Pîncota
  Metalul Reșița – FC Brașov
  Unirea Târlungeni – U Cluj
  UTA – CS Mioveni

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img