More  Meci greu în oraşul handbalului!

  - Advertisement -

  handbal

  CSM Satu Mare va juca sâmbătă de la ora 15 la Baia Mare cu Academia Minaur în etapa a 4 a. Meciul era programat inițial duminică de la ora 12 doar că în aceeași zi Minaur joacă în Liga Campionilor cu Zaporoje ,iar sala Lascăr Pană trebuie pregătită pentru eveniment!

  Din fericire antrenorul Nicolae Istrate nu are probleme medicale în lot, tehnicianul sătmărenilor având un singur semn de întrebare înaintea duelului cu vecinii din Baia Mare: cum să îşi mai motiveze băieţii în condiţiile în care unii dintre ei nu şi-au luat salariul din iunie. Iar de luna viitoare riscă să fie daţi afară din apartamente din cauza chiriilor neachitate de club.
  Meciul se anunţă a fi unul dificil. Jucăm practic în capitala handbalului românesc împotriva Academiei Minaur care dă campionii la juniori. De remarcat că cele două echipe s-au întâlnit în pregătiri, Academia reuşind să se impună cu 30-24. De altfel, cele două formaţii sunt vecine şi în clasament, Academia Minaur e pe trei cu şapte puncte iar CSM-ul pe patru cu şase puncte!
  Alba-neagra cu punctele celor de la Făgăraş
  Federația Română de Handbal pare a se fi transformat în această săptămână în Federația Română de Alba-Neagra. Doar așa s-ar putea explica bâlbâiala cu care se iau deciziile la comisii…Mai precis , marți HCM Făgăraș a pierdut la masa verde meciul cu HC Sibiu pe motiv că nu ar fi respectat regula cu folosirea juniorilor! Doar că a doua zi, surpriză…Cei de la Făgăraș au cerut probabil lămuriri și subit punctele le-au revenit în cont! Iar acum cei de la Făgăraș sunt din nou lideri… Iar sibienii sunt pe șase după ce miercuri au învins pe Sebeș cu 26-23 într-un meci ce a contat pentru etapa a 4-a.
  Programul etapei a 4-a:
  HC Sibiu- Sebeş 26-23
  CNE Sighişoara- CSM Făgăraş
  Academia Minaur – CSM Satu Mare
  HC Piteşti- CNOT Braşov
  U Cluj Napoca- U Craiova
  Poli II Timişoara – HCM Sighişoara
  CSM Oradea stă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts