Mijlocaşul Angelo Simon, spre FC Zalăusimon

Ajuns în această vară în curtea Olimpiei, de la juniorii Timişoarei, mijlocaşul sătmărean Angelo Simon a jucat puţin în tricoul galben-albastru. Iar acest lucru l-a făcut pe antrenorul Tiberiu Csik să renunţe deocamdată la serviciile sale. Dar se pare că nici jucătorul nu a fost mulţumit de contractul prea mic oferit de conducerea clubului.

Fiul antrenorului secund de la Recolta Dorolţ, a fost acontat pe ultima sută de metri de FC Zalău, formaţie din Liga a III-a. Acum zălăuanii se laudă cu un transfer de marcă, mai ales că Angelo a îmbrăcat tricoul celor de la ACS Poli Timişoara. “Am fost la Olimpia, dar pe când să semnez nu mi-a convenit contractul oferit. Pe ultima sută de metri nu am avut de ales şi am venit la Zalău. Sper să ajut cât mai mult echipa, să terminăm pe un loc cât mai bun şi să cresc în joc. Îmi doresc ca prin evoluţiile de la FC Zalău să revin în atenţia celor de la ACS Poli Timişoara”, a declarat Angelo Şimon pentru presa zălăuană.

Sezonul trecut trei sătmăreni au jucat la FC Zalău, Sabău, Kinczel şi Roghină, iar Gulya a dat probe dar nu a fost cooptat în lot.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts