More  N-am reuşit “dubla“

  - Advertisement -

  istrate

  A doua etapă nu a fost cu noroc pentru handbaliştii de la CSM Satu Mare. Elevii lui Nicolae Istrate şi-au dorit să dubleze victoria cu U Cluj din prima etapă, dar au fost învinşi ieri, în deplasarea de la Sibiu, scor 24-28. Având experienţa de partea lor, sibienii au condus pe toată durata partidei, 10-4 în minutul 7, iar la pauză au intrat la cabine cu un avantaj liniştitor, 14-9.

  Nici în partea secundă, handbaliştii de la CSM nu au putut să revină, ba mai mult, în minutul 45 gazdele s-au distanţat la opt goluri, 20-12. Gruparea sătmăreană a revenit dar nu a mai putut remonta diferenţa, tabela arătând la final 28-24. După succesul din prima etapă cu U Cluj, o echipă teoretic peste Sibiu, a venit această înfrângere.

  Au marcat la Sibiu pentru CSM: Morar 7, Ungar şi Lupşe câte 4, Mureşan 3, Alisie şi Rogoz două, Pop şi Petruş 1 gol. Au mai jucat portarii Cioroiu şi Pogynă, respectiv Vaştag şi Mateş.

  În etapa viitoare, duminică de la ora 11.00, CSM întâlneşte în sala Ecaterina Both Centrul Naţional de Excelenţă Sighişoara.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts