O victorie ne-ar scoate din criză!oli

Olimpia joacă sâmbătă la Tărlungeni şi speră să profite la maxim de problemele echipei braşovene. Unirea Tărlungeni e pe 12 în clasament şi are doar trei puncte, iar miercuri în Cupa României a fost demolată de lanterna Ligii 1, Petrolul Ploieşti.

„Sigur că am văzut meciul de la Târlungeni din cupă, n-au prins o zi prea bună , dar trebuie să ne uităm şi cu cine au jucat. Petrolul e o echipă foarte bună chiar dacă momentan sunt codaşi în liga 1”, ne-a spus antrenorul Olimpiei, Tibi Csik.
Acesta a recunoscut însă că e mai preocupat de problemele de la echipa lui decât de cele ale adversarilor. „ Noi trebuie să ne revenim rapid după cele trei înfrângeri. Ar fi un moment bun chiar sâmbătă la Tărlungeni”, mai spune Csik.
Din fericire, în afara mai vechilor accidentaţi Rus şi Mureşan restul jucătorilor sunt apţi pentru duelul cu Unirea Tărlungeni.
În ultimele întâlniri, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile în play-off. Olimpia s-a impus la Satu Mare cu 3-0, în vreme ce Unirea a câştigat la Tărlungeni cu 2-1.
Unirea Tărlungeni a renunţat în această săptămână la unul dintre cei mai buni jucători din lot, Ionuţ Cioinac, iar după meciul de miercuri de cupă, antrenorul Bona a anunţat noi măsuri disciplinare.
“Am avut o evoluţie catastrofală, chiar nu îmi amintesc să fi pierdut în cariera mea la un asemenea scor. Nu înţeleg evoluţia unor jucători, gen Pastor, gen Petra… Chirciu este ieşit din formă… O să renunţăm la câţiva jucători şi o să aducem alţii. Cu orice risc, la Tărlungeni se vor schimba liniile. Liviu Nicolae s-a accidentat, are probleme la genunchi. Din păcate pierdem un jucător care pune şi suflet pentru această echipă. Meciul cu Olimpia Satu Mare trebuie câştigat cu orice preţ. O să săpăm tranşee la Tărlungeni”, a declarat, citat de Monitorul Expres, Dan Bona, antrenorul Unirii după meciul de cupă cu Petrolul.
Delegaţia Olimpiei va pleca în această dimineaţă spre Tărlungeni.
Iată programul etapei a 5-a:

Sâmbătă
Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni
Unirea Tărlungeni – Olimpia Satu Mare
UTA Bătrâna Doamnă – CSM Râmnicu Vâlcea Chindia Târgovişte – FC Braşov
FC Bihor Oradea – FCM Baia Mare
Metalul Reşita – FC Caransebeş
Duminică
Universitatea Cluj – Şoimii Pâncota

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts